Kaminski baalt als een stekker: "Soms eens een bal wegtrappen mag ook"
Redactie vanuit Moeskroen
| 10 reacties

Thomas Kaminski moest zich twee keer omdraaien op evenveel schoten

Kaminski baalt als een stekker: "Soms eens een bal wegtrappen mag ook"
Foto: © photonews

Vraag aan elke doelman welk soort matchen de meest frustrerende zijn en je zal meestal hetzelfde antwoord krijgen. Die waarin ze geen bal kunnen pakken omdat alles wat binnen het kader belandt onhoudbaar is. Zo'n match had Thomas Kaminski zondagavond in Moeskroen.

Twee schoten op doel, aan meer geraakte Moeskroen niet in 95 minuten. "Ik heb geen enkele bal moeten pakken, maar mocht me wel twee keer omdraaien. Dat is enorm frustrerend, zeker omdat we goed aan de wedstrijd begonnen. Als die bal van Bezus wél in doel belandt in plaats van op de lat, hadden we een andere wedstrijd gehad."

Bij die twee goals had Moeskroen dan nog het nodige geluk, de eerste week af, bij de tweede stond Nana Asare te slapen. Het gezicht van Kaminski richting zijn voormalige kapitein sprak boekdelen. "Asare had hem moeten wegtrappen, maar dat is niet altijd makkelijk. We moeten wel realistischer worden in de defensie. Eens een bal wegtrappen mag ook."

Europese verplaatsing treft geen schuld

Aan de zware benen na de partij in de serre van Larnaca lag het niet. "Neen, dat zou ook niet mogen, nu gaat de volledige focus naar de terugwedstrijd van donderdag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties