Fans van Manchester maken Lukaku's rapport op: "Onvoldoende voor een club als United"
Florent Malice
Florent Malice
| 45 reacties

Een Belgische fanclub van Manchester United maakt Romelu Lukaku's rapport op

Fans van Manchester maken Lukaku's rapport op: "Onvoldoende voor een club als United"
Foto: © photonews

Na twee jaar in dienstverband bij Manchester United heeft Romelu Lukaku de Premier League verlaten voor Inter Milaan. Maar wat heeft hij nu betekend voor de club en hoe denken de fans over hem? We legden ons oor te luister bij een fanclub uit België: Red Flag Belgium.

Romelu Lukaku heeft al heel wat kritiek gekregen tijdens zijn carrière. 'You hate him or you love him', daar komt het zowat op neer bij hem. Toch zijn de statistieken van Big Rom ronduit indrukwekkend.

"Hij heeft toch heel wat bijgedragen voor ons. Niet alleen met zijn goals, maar ook met zijn fysieke présence en zijn fighting spirit", klinkt het bij Red Flag Belgium, een Belgische supportersclub van Manchester United.

"Daartegenover staat wel dat zijn techniek niet echt verbeterd is. Hij leed veel balverlies en miste veel doelkansen. Objectief gezien heeft hij het gemiddeld gedaan, wat niet volstaat voor een club als Manchester United."

Te vroeg vertrokken? 

Maar was het niet wat vroeg om te vertrekken? "Ik geloof dat veel supporters teleurgesteld zijn dat hij vertrokken is, omdat Solskjaer iets stabiel probeert neer te zetten. De coach heeft er ook wel niet veel aan gedaan om hem te houden. Ik vind zijn vertrek een beetje voorbarig."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties