Genk-supporter moet zware klappen incasseren en wordt voor dood achtergelaten: "Hij durft niet meer buiten komen, erg!"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 318 reacties

Genk-fan Dimitri Daniels kreeg zaterdag zware klappen van enkele Waasland-Beveren-fans

Genk-supporter moet zware klappen incasseren en wordt voor dood achtergelaten: "Hij durft niet meer buiten komen, erg!"
Foto: © photonews

Een supporter van Racing Genk heeft na de wedstrijd tegen Waasland-Beveren rake klappen gekregen van enkele supporters van de tegenpartij. Dimitri Daniëls kwam met zijn hoofd tegen een boordsteen terecht en werd achtergelaten. Gelukkig is hij alweer thuis.

Genk won zaterdag met 0-4 in Beveren en Daniels kreeg het aan de stok met enkele fans die het verlies moeilijk konden verkroppen. “Na de match zag Dimitri buiten aan het stadion, aan de overkant van de straat, enkele mensen wachten op de bus”, getuigt zijn schoonvader Jan Braem bij TV Oost.

“Jongemannen die over Beveren aan het zingen waren. Blijkbaar heeft Dimitri dan kenbaar gemaakt dat hij supporter was van Racing Genk. Hij heeft alleen gezegd dat het 0-4 was, iets dat je als supporter toch mag zeggen, ? Maar dan zijn die mannen met bepaalde voorwerpen op zijn auto beginnen te gooien. Dimitri vroeg hen om het netjes te houden en dan weet hij eigenlijk niets meer.”

Daniels hield er een blauw oog, een snijwonde achter het oor en een barst in de neus aan over. “Voetbal is blijkbaar geen feest meer”, vervolgt Braem. “Je moet opletten wat je zegt, wat je doet. Iedereen is supporter van zijn eigen club. Dat mag, van mij mag dat zelfs fanatiek zijn, maar laat elkaar gerust. Spijtig, want blijkbaar kan je niet meer met uw kinderen naar de voetbal gaan. Mijn schoonzoon is een volwassen man en die heeft nu schrik. Hij durft niet buiten te komen. Erg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties