Interview Vorig seizoen ongelukkig, maar nu wil hij Beerschot grote diensten bewijzen: "Ik moet meer scoren"

Vorig seizoen ongelukkig, maar nu wil hij Beerschot grote diensten bewijzen: "Ik moet meer scoren"
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot haalde vorig seizoen Loris Brogno terug naar België. Maar de winger kende niet veel plezier aan zijn seizoen. Een operatie aan de adductoren en een gebroken neus maakten het voor hem een jaargang met diepe dalen.

Al heeft het hem wel sterker gemaakt. "Ik heb fysiek en mentaal afgezien. Het was de eerste keer dat ik zoveel fysieke problemen had. Een rotseizoen. Ik heb zwaar afgezien de eerste maand dat ik alleen moest revalideren van 8 tot 18u", vertelde hij ons. 

Daarbovenop kwam nog de ontgoocheling na de bekendmaking van de uitspraak van het BAS. "De frustratie was enorm. Iedereen was bijna zeker dat we in eerste zouden spelen. Het was alsof de hemel op ons hoofd viel. Het doet pijn, maar dat is voetbal..."

Nu hij al drie titularissenplaatsen beet heeft, kan hij het wel stilaan allemaal achter zich laten. "Vorig seizoen kon ik niet bewijzen wat ik waard ben. Nu voel ik me goed en ik speel. Maar ik moet nog beslissender worden: meer doelpunten en meer assists", benadrukt hij zelf.

Met vier op negen kunnen ze immers niet tevreden zijn. "Wij zijn de te kloppen ploeg. We spelen goed voetbal, maar we pakken niet genoeg punten. De volgende twee weken gaan beslissend zijn, want we spelen tegen Union en Westerlo. Daar kan de eerste periodetitel al in beslist worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties