De Medina na zijn doelpunt tegen KV Mechelen: "Dit zijn de doelpunten die tellen"
Arjen T'Sjoen
| 6 reacties

Nathan De Medina was vrijdagavond de held bij Moeskroen

De Medina na zijn doelpunt tegen KV Mechelen: "Dit zijn de doelpunten die tellen"
Foto: © photonews

Twee jaar na zijn transfer naar Moeskroen heeft Nathan De Medina eindelijk een basisplaats beet. Op het veld van KV Mechelen maakte hij in de slotseconden nog de gelijkmaker. 

In het absolute slot van de wedstrijd zorgde Nathan De Medina ervoor dat Moeskroen met een punt naar huis mocht. De verdediger had het de voorbije jaren niet altijd makkelijk, maar lijkt klaar om dit seizoen helemaal door te breken: "Het doet bijzonder veel deugd om te scoren. Dit zijn de doelpunten die er echt toe doen", reageerde hij na de match. 

We kwamen hier voor minstens een punt 

Uiteraard was niet enkel het doelpunt belangrijk voor Nathan De Medina: "We geloofden echt dat we niet kansloos waren. We hebben Mechelen tot het uiterste gedreven en dat heeft zijn vruchten afgeworden. We kwamen hier voor minstens een punt en we vertrekken dus met een goed gevoel."

De Medina verloor centraal achterin zijn plek aan nieuwkomer Diogo Queiros. Het voormalig jeugdproduct van Anderlecht had het niet makkelijk in het begin van de match: "Ik moest me aanpassen aan die nieuwe positie. De coach gaf me wat raad tijdens de rust en ik denk dat het al bij al wel goed ging", aldus De Medina.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties