"Ons nu klaarmaken voor Anderlecht": Kevin Mirallas reageert na debuut in België, Bölöni laat zich uit over hem én Defour

"Ons nu klaarmaken voor Anderlecht": Kevin Mirallas reageert na debuut in België, Bölöni laat zich uit over hem én Defour
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met Kevin Mirallas kwam er een Rode Duivel naar De Bosuil in Antwerpen. Op bezoek bij Zulte Waregem maakte hij meteen zijn debuut. Ondanks de nederlaag maakte hij zijn coach wel blij.

"We kwamen hier om te winnen en hebben daar ook met z'n allen voor gestreden, maar het is ons jammer genoeg niet gelukt", aldus Kevin Mirallas na zijn debuut.

"Tijdens de interlandbreak gaan we hard werken om daarna iets te gaan halen tegen Anderlecht na de break", is de Rode Duivel duidelijk.

Dingen gezien die zijn kwaliteiten aantonen

Laszlo Bölöni is alvast in de wolken met de komst van de Rode Duivels: "Ik heb dingen gezien in die 45 minuten die meteen zijn kwaliteiten aantonen."

"We gaan nu zien hoe zijn aanpassing aan onze filosofie gaat verlopen. Defour? Hij kan ons met zijn ervaring en wil ook een dienst bewijzen", keek de coach ook al verder richting die andere (potentiële) nieuwkomer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties