Tesfaldet Tekie weg bij Gent?

Redactie
Tesfaldet Tekie weg bij Gent?

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hairemans - Okaka Chuka - Debaty - Halilović - Vandeputte - Agbo - Bolasie - Guarnieri

Tesfaldet Tekie weg bij Gent?

Tesfaldet Tekie zou volgens Het Nieuwsblad zijn contract bij KAA Gent in onderling overleg hebben ontbonden. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/09

Lierse Kempenzonen laat ambities zien en haalt beloftevolle Belgische aanvaller in huis

Lierse Kempenzonen werd uitgeschakeld in de Beker van België en kwam ook in de seizoensopener in Eerste Amateurklasse niet goed uit de verf. Hoog tijd om dus nog te versterken. (Lees meer)


Jari Vandeputte blijft actief in Italië

Jari Vandeputte - ex-talent van KAA Gent - heeft een nieuw avontuur te strikken in de Italiaanse derde klasse. Hij ruilt er Viterbese Castrense voor Vicenza.


Okaka dan toch nog weg

Stefano Okaka heeft dan toch nog een transfer weten te vinden. Hij trekt naar Udinese en komt over van Watford.


Jenthe Mertens heeft nieuwe club gevonden

Jenthe Mertens heeft een nieuwe club gevonden. Hij ruilt OH Leuven in voor Go Ahead Eagles in Nederland. 


Didillon blijft bij Anderlecht

Thomas Didillon kon tweede doelman worden bij PSG, maar verkiest er uiteindelijk toe om alsnog bij Anderlecht te blijven.


Galatasaray komt met ferme versterking

Galatasaray liet dan wel Mbaye Diagne vertrekken naar Club Brugge, met Radamel Falcao heeft het zelf ook een topaanvaller beet. Ook Florin Andone kwamen de troepen versterken voorin. 


'Moeskroen troeft diverse clubs af voor goalie'

Moeskroen wilde zich roeren op de transfermarkt en dat heeft het uiteindelijk ook gedaan. Het heeft doelman Lillo Guarnieri weten te huren van AC Milan.


Standard ontdoet zich van overbodige pion

Met Halilovic heeft Standard zich alsnog van een overbodige pion weten te ontdoen. Hij trekt namelijk officieel naar Heerenveen, dat de huurvoorwaarden overneemt van de Rouches.


Bolasie heeft ploeg gevonden

Ook Yannick Bolasie werd nog even genoemd als mogelijke nieuwe aanvaller van Anderlecht, maar hij koos uiteidenlijk voor een Portugees avontuur bij Sporting Portugal.


Rouche niet naar Gent, maar naar ...

Rouche niet naar Gent, maar naar ...

Uche Agbo leek op weg naar Gent, maar zijn medische testen strooiden roet in het eten. Nu is er alsnog een oplossing gevonden. (Lees meer)


Geoffry Hairemans gaat dan toch van Antwerp naar KV Mechelen

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad vandaag, maar Antwerp en KV Mechelen zijn er toch uitgeraakt. Antwerp hield het been lang stijf en wou meer geld voor Geoffke Deurne Noord, maar uiteindelijk zijn ze toch gezwicht. (Lees meer)


Waasland-Beveren ontbindt contract van Debaty

Kevin Debaty heeft geen toekomst meer bij Waasland-Beveren. Het contract van de doelman bij de rode lantaarn werd ontbonden. 



Transfernieuws en Transfergeruchten 02/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties