Hoe denken ervaren rotten Odjidja en Depoitre over de Europese poule van KAA Gent?
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 5 reacties

Vadis Odjidja en Laurent Depoitre laten zich uit over de Europese tegenstanders van KAA Gent

Hoe denken ervaren rotten Odjidja en Depoitre over de Europese poule van KAA Gent?

De Buffalo's vatten de groepsfase van de Europa League aan met een thuismatch tegen Saint-Etienne. Vervolgens staan matchen tegen Oleksandriya en Wolfsburg op het programma. Hoe denken Vadis Odjidja en Laurent Depoitre over die loting?

We legden ons oor te luister bij ervaren rotten Laurent Depoitre (30) en Vadis Odjidja (30) en hun eerste reactie was: "Geen grote naam." Geen prestigeduel dus voor de Buffalo's maar zo is de kans op de volgende ronde misschien wel groter...

Ik denk dat we een goede kans hebben om door te stoten.

"Het is wat het is", stak de aanvoerder van Gent van wal. "Ik denk dat veel ploegmaats hadden gehoopt op een topclub zoals Arsenal of Manchester United. Toch is het een moeilijke groep, want iedereen is aan elkaar gewaagd. We zullen er alles aan doen om een goed figuur te slaan."

Volgens Depoitre moet Europees overwinteren zeker haalbaar zijn. "Wolfsburg en Saint-Etienne zijn beide goeie teams, al hadden we liever een grote naam uit pot 1 zien komen. Clubs met iets meer prestige. Het blijft een moeilijke opgave, maar ik denk dat we een goede kans hebben om door te stoten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties