Eupen strikt beloftevolle Jamaicaan

Redactie
Eupen strikt beloftevolle Jamaicaan
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Marchisio - Dybala - Martens - Kobayashi - Magee

Eupen strikt beloftevolle Jamaicaan

De laatste nieuwe aanwinst van KAS Eupen is Tyreke Magee, een 19-jarige Jamaicaan. Magee is een aanvallende middenvelder en hij wordt een van de komende dagen op de Kehrweg verwacht.


 

Transfernieuws en Transfergeruchten 06/09

OFFICIEEL: Gertjan Martens tekent bij RWDM

Gertjan Martens was een vrije speler. Hij heeft nu een nieuwe club gevonden. Hij tekende een contract bij de Brusselse traditieclub RWDM, dat tegenwoordig in Eerste Amateur uitkomt. (Lees meer)


OFFICIEEL: Waasland-Beveren strikt Aziatisch international, wat moeten we van hem weten?
Foto: © photonews

Waasland-Beveren strikt Japans international Yuki Kobayashi

Waasland-Beveren heeft prijs. En hoe! Het haalt een Japans international gratis op en dat is er toch eentje die wel wat adelbrieven kan voorleggen. (Lees meer)


Tottenham hoopt nog steeds op Paulo Dybala

Tottenham versterkte zich deze zomer met onder meer Tanguy Ndombélé, Ryan Sessegnon en Giovani Lo Celso. Eén transfer sprong in laatste instantie af. (Lees meer)


Monaco en Marchisio dicht bij een akkoord

Claudio Marchisio zit sinds deze zomer zonder club, nadat zijn contract bij Zenit Sint-Petersburg was afgelopen. Verschillende Franse media koppelen de 33-jarige middenvelder nu aan Monaco.



Transfernieuws en Transfergeruchten 05/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties