Geen paniekvoetbal bij Lokeren: "Ik ben de eerste die gefrustreerd rondloopt hoor"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 18 reacties

Glen De Boeck krijgt ondanks desastreuze resultaten het vertrouwen bij Lokeren

Geen paniekvoetbal bij Lokeren: "Ik ben de eerste die gefrustreerd rondloopt hoor"

Het hakbijl hangt nog niet boven de nek van Glen De Boeck. Lokeren staat laatste in 1B met slechts één schamel punt en toch hebben spelersgroep en bestuur hun vertrouwen in de coach uitgesproken. Straf!

De degradant uit 1A die nu laatste staat in 1B... Dan zou je al denken dat de paniek gaat toeslaan. Maar Lokeren wil daar niet van weten. “Wij hebben zoals elke week overleg gehad. Niks meer, niks minder”, aldus De Boeck in Het Nieuwsblad. “Natuurlijk zijn wij ontgoocheld over de resultaten, maar we zijn aan het bouwen. En dat vraagt tijd."

Vijf speeldagen ver en maar één goal gemaakt... Het is geen bilan van een titelkandidaat. “Ik had zelf ook veel beter verwacht. Maar zestien nieuwe spelers inpassen die vorig seizoen weinig gespeeld hebben, is niet altijd even makkelijk. En een ploeg uit 1A die anderhalf jaar geleden is overgenomen, zit nog altijd in woelig water. Maar ik ben de eerste die gefrustreerd rondloopt, hoor.”

De supporters worden wel onrustig. "Een supporter heeft het recht om zijn mening te ventileren. Daar heb ik geen problemen mee, al moeten ze ook naar de realiteit kijken. Als ze denken dat het met een andere trainer beter zal gaan, hebben ze dat recht. Maar dat is hier niet het geval, denk ik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties