Bart Verhaeghe: "Het zal wel goedkomen met Anderlecht"

Bart Verhaeghe: "Het zal wel goedkomen met Anderlecht"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mede door het beleid van Bart Verhaeghe gaat het Club Brugge de laatste jaren voor de wind. Dit staat in schril contrast met de woelige tijden waarmee hun concurrent uit Brussel geconfronteerd wordt. Toch heeft de Club-voorzitter vertrouwen in een goede afloop voor paars-wit.

In Het Nieuwsblad geeft de ambitieuze Bart Verhaeghe (54) zijn visie op Anderlecht: “Je gaat schrikken, maar ik wil dat het goed komt met Anderlecht. En het zal ook wel goedkomen. Met Vincent Kompany hebben ze een topprofessional binnengehaald. Het is een zegen voor de Belgische competitie dat iemand met zo’n status hier komt werken, want het geeft ons extra uitstraling in het buitenland.”

Op de vraag of Club Brugge nu Anderlecht van de troon heeft gestoten, blijft Verhaeghe enigszins op de vlakte: “Iedereen zegt dat nu, maar is dat zo? Ik ben tevreden met de stappen die we gezet hebben de afgelopen negen jaar. Zowel extrasportief (infrastructuur, management) als sportief (staf, ploeg, spelers). Maar we zullen toch altijd beter moeten blijven doen, want de G6 volgt ons. Dus het stopt hier zeker niet”, besluit Verhaeghe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties