🎥 Kortrijk-spelers reageren op hun FIFA 20-ratings: "Wat ben ik toch sterk" en "Ik ben een valse trage"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Kagelmacher, Van der Bruggen en Mboyo leren hun FIFA-ratings kennen

🎥 Kortrijk-spelers reageren op hun FIFA 20-ratings: "Wat ben ik toch sterk" en "Ik ben een valse trage"

KV Kortrijk moest op de vorige speeldag een pijnlijke thuisnederlaag slikken tegen KV Mechelen. Na de kwalificatie voor de beker op het veld van Seraing zit de sfeer er echter weer helemaal in. Ook omdat enkele spelers uitkijken naar het videogame FIFA 20.

Het spel ligt vanaf vrijdag in de winkel. Enkele Kortrijk-spelers zijn inmiddels al vertrouwd met hun rating. Toen Gary Kagelmacher, Hannes Van der Bruggen en Ilombé Mboyo moesten dikwijls lachen toen ze erachter kwamen.

Kagelmacher wist wel dat hij voor het schieten niet al te veel punten moest verwachten. "Op training doe ik wel eens een banana", liet de verdediger zich ontvallen. Van der Bruggen stelde zich dan weer weinig voor van zijn snelheid. "Ik ben een valse trage", meent Van der Bruggen.

Ilombe Mboyo blijkt de FIFA-specialist te zijn onder deze drie en kon het best zaken inschatten. "Wat ben ik toch sterk", glimlachte Petit Pélé. Mboyo en Van der Bruggen kregen overigens een totaalscore van 72. Kagelmacher moet het met twee punten minder doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties