Thibaut Peyre verklaart waarom KV Mechelen schijnbaar moeiteloos de stap naar 1A verteert

Clint Vens
| 8 reacties
Thibaut Peyre verklaart waarom KV Mechelen schijnbaar moeiteloos de stap naar 1A verteert
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een bezoek van Club Brugge dat door de vaderlandse competitie dendert als een pletwals. dat staat KV Mechelen zaterdagavond te wachten. Bij de Maneblussers hebben ze er echter vertrouwen in. Waarom niet ook? Met 14 op 24 staat KVM nog steeds in de top zes te blinken.

Voor Thibaut Peyre is het puike rapport na een derde van de reguliere competitie geen verrassing: "We hadden veel geblesseerden, maar de ploeg is nauwelijks veranderd ten opzichte van vorig seizoen", zegt hij aan RTBF

"Ik denk dat de beste teams uit 1B, zoals Union en OHL, probleemloos kunnen meedraaien in de rechterkolom in 1A. Maar wij kunnen ook nog eens rekenen op ervaren jongens en solide automatismen. Met nog eens drie of vier versterkingen erbij is het niveau alleen maar gestegen."

Play-off 1?

Tot wat in dit team in staat? Peyre probeert de verwachtingen wat te temperen: "Om nu te zeggen dat we op Play-Off I mikken, zo ver gaan we nog niet."

"Maar als we zo blijven spelen, waarom zouden we dan niet mogen dromen van meer? Laat ons beginnen met zaterdag een goed figuur te slaan tegen Club Brugge, voor mij de grote titelfavoriet samen met Standard en Gent. Thuis kunnen we met ons fantastisch publiek iedereen kloppen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties