Jacobs kritisch voor Anderlecht: "Geen grinta op én naast het veld"

Nico Wieme
| 15 reacties
Jacobs kritisch voor Anderlecht: "Geen grinta op én naast het veld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht kon ook tegen rode lantaarn Waasland-Beveren niet winnen. Ariël Jacobs deed daarbij een opvallende vaststelling. "Er heerst momenteel onverschilligheid of onmacht bij paars-wit."

De voorbije wedstrijden speelde Anderlecht een behoorlijke tot goede eerste helft, maar was er een grote terugval in de tweede helft. De verbazing over de zwakke eerste periode tegen Waasland-Beveren was dan ook groot bij Ariël Jacobs. “Was het opgedragen om van in het begin het tempo laag te houden en pas na rust een versnelling hoger te schakelen?”

De ex-coach van paars-wit ziet een opmerkelijke gelijkenis tussen wat er op en naast het veld gebeurt. “We hebben het steeds over grinta op het veld, maar dat vertaalt zich ook in het interview van Simon Davies achteraf. Is het onverschilligheid of onmacht?”

“Iedereen heeft altijd de mond vol over het DNA van Anderlecht, met goed voetbal en opbouw van achteruit. Als dat echter niet tot resultaten leidt, dan hebben ze wel een probleem en zie je dat de fans zich uiteindelijk ook tegen hen beginnen te keren”, aldus nog Jacobs bij Sports Late Night.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties