Ex-speler van Kortrijk mag zich stilaan opmaken voor stap naar Europese topclub

Ex-speler van Kortrijk mag zich stilaan opmaken voor stap naar Europese topclub
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Toen de supporters van KV Kortrijk hem in het seizoen 2017-2018 aan het werk zagen, hadden ze wellicht niet verwacht dat Youcef Atal gauw in de belangstelling zou staan van een topclub uit een grote competitie. Toch lijkt dat het geval te zijn.

Kortrijk huurde hem van de Algerijnse club Paradou. Atal speelde slechts tien wedstrijden voor de Kerels. In 2018 werd Atal aangetrokken door Nice. Bij de Franse ploeg maakt de rechterflankspeler tot dusver een uitstekende indruk. Dat kan hem wel eens een transfer naar de Premier League opleveren.

Volgens The Daily Mail ziet Chelsea wel iets in de 23-jarige speler, die in de Ligue 1 hoger op de flank speelt. The Blues zouden zelfs al een bod aan het voorbereiden zijn. Er zou een bedrag rond de 22 miljoen euro moeten neergelegd worden om Atal te kunnen strikken.

Transferverbod Chelsea

De ploeg van Frank Lampard moet dan eerst wel nog afgeraken van het transferverbod dat het opgelegd kreeg door de FIFA. Chelsea hoopt dat dit in januari zal wegvallen. Volgens Le10Sport zou Atal ook nog schermen met interesse van Juventus, PSG en Valencia. De kans dat hij binnenkort de stap zet naar één van de grootste competities in Europa, is dus aanzienlijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties