Messi reageert op geruchten over ruzie met Griezmann en blikt terug op zijn eerste negentig minuten
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 2 reacties

Lionel Messi twijfelt er niet aan dat het crescendo zal gaan met Barcelona

Messi reageert op geruchten over ruzie met Griezmann en blikt terug op zijn eerste negentig minuten

Barcelona kwam gisteren al snel 0-1 achter tegen Inter in de Champions League. Maar Lionel Messi en co gingen in de tweede helft op en over de Italianen. Het werd 2-1.

Messi leverde een heerlijke assist af voor Luis Suarez, die beide thuisdoelpunten maakte. Achteraf reageerde de Vlo op de berichten over zijn relatie met Antoine Griezmann, die lang niet optimaal zou zijn. De Fransman vertelde dinsdag zelf op een persconferentie dat hij niet al te veel met Messi praat.

"Natuurlijk hebben ik en Antoine geen enkel probleem. Het gaat steeds beter tussen ons. Iedereen in de kleedkamer kan met elkaar overweg. Onze competitiestart was teleurstellend, maar de zege tegen Inter was belangrijk om ons te lanceren.”

Barcelona is aan de competitie begonnen met dertien op 21. Die zwakke start is deels te wijten aan Messi, die door blessureleed nog maar 89 minuten kon spelen in La Liga.

“Dit was de eerste keer dat ik een volledige wedstrijd kon spelen dit seizoen. Ik ben moe, maar voldaan. Hoe meer matchen ik speel, hoe beter het zal gaan. Ik twijfel er niet aan dat het crescendo zal gaan. Zowel met mij als met de ploeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties