Stiekeme titelambities bij Antwerp? Bölöni tempert torenhoge verwachtingen: "Onze spelersgroep zit niet bij de beste drie in de competitie"

Clint Vens
| 0 reacties
Stiekeme titelambities bij Antwerp? Bölöni tempert torenhoge verwachtingen: "Onze spelersgroep zit niet bij de beste drie in de competitie"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC wordt gezien als een outsider voor de titel. Laszlo Bölöni beschikt over een goed gestoffeerde kern, al vindt de Roemeense coach dat er bij enkele andere ploegen nog meer kwaliteit rondloopt.

"Onze spelersgroep zit niet bij de beste drie in de competitie, maar hij is goed", verkondigt Bölöni in Het Laatste Nieuws. Een opvallende uitspraak, al lijkt het eerder een tactiek om zijn manschappen met de voetjes op de grond te houden. 

"Alleen moet iedereen er staan. Ik haal twee voorbeelden aan en ik doe dat met jongens van wie ik weet dat ze niet gaan zweven. Haroun is de intelligentste middenvelder in België. Bolat is de beste keeper van de competitie. Alleen moeten ze elke dag tot het uiterste gaan en zich bewijzen."

Europese kater

"Aan 70 procent vallen we tegen iedereen uit de boot. We kunnen top drie zijn, maar dan moet iedereen voor elke morzel grond strijden. Op dit moment is de Europese uitschakeling nog niet helemaal verteerd."

"Nog niet alle sporen daarvan zijn uitgewist en dat maakt het moeilijk om de echte waarde van deze groep in te schatten. Of Club Brugge er bovenuit steekt? Als ik daar ja op zeg, gaan mijn spelers me dat misschien kwalijk nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties