Hornby - Mboyo: de dodelijke connectie voorin bij KV Kortrijk

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 4 reacties
Hornby - Mboyo: de dodelijke connectie voorin bij KV Kortrijk

De ban is gebroken voor Fraser Hornby bij Kortrijk. Twee weken geleden trof hij al raak in de Beker van België en tegen Sint-Truiden maakte hij zijn eerste twee competitiedoelpunten: een na een mooie rush en een intikkertje op de doellijn.

"Uiteraard ben ik blij met mijn goals", lachte Fraser Hornby na de match tegen STVV. Zijn eerste goal rondde hij af na een lang uitgesponnen een-tweetje met Mboyo over de lengte van een half veld. Bij zijn tweede pakte hij op de doellijn de goal van Mboyo nog af.

"Aan die aanvallende looplijnen vanuit verschillende posities, daar werken we op training veel aan. Ik zag de ruimte en ik wist dat 'Pelé' de kwaliteiten heeft om me te bedienen", was Hornby's uitleg over de eerste goal. 

Ik hoop dat hij nog veel goals gaat scoren voor Kortrijk.

"Hij kon er mee lachen en zei dat hij blij was voor me. Ik denk dat hij met één goal en twee assists ook wel tevreden is", lachte Hornby. Dat gingen we toch maar even controleren bij de aangever zelf.

"Ik vond het niet erg. Het doet me plezier dat zo'n jonge speler kan scoren. Hij verdiende het, want hij werkt hard en heeft een goede mentaliteit. Ik hoop dat hij nog veel goals gaat scoren voor Kortrijk", was Mboyo inderdaad tevreden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties