Bijzonder sterke aanvalslinie Essevee: "Ze kunnen brokken maken" en "We voelen elkaar goed aan"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Bijzonder sterke aanvalslinie Essevee: "Ze kunnen brokken maken" en "We voelen elkaar goed aan"
Foto: © photonews

Het moge duidelijk zijn: de aanvallers van Zulte Waregem zijn goed bezig. "Ik ben vooral blij dat ze allemaal blijven scoren, dat is goed voor hun vertrouwen en hun flow."

Saido Berahino, Gianni Bruno en Cyle Larin scoorden vlot tegen Cercle Brugge: 6-0. De weken daarvoor was ook Dimitri Oberlin al trefzeker geweest. En zo verdelen de aanvallers van Essevee de statistieken gretig onder elkaar. 

Saido Berahino zit ondertussen aan vier doelpunten, Gianni Bruno aan vijf goals, Dimitri Oberlin aan twee doelpunten en een assist en Cyle Larin is de primus met vijf goals én zes assists tot op heden dit seizoen. "Met al die aanvallers kunnen we brokken maken", zag Sammy Bossut eerder al.

Goed gevoel

Belangrijk is verder dat ze het elkaar echt gunnen: "Goed voor Gianni en Cyle dat ze hebben kunnen scoren", was Saido Berahino duidelijk in zijn reactie na de wedstrijd tegen Cercle Brugge. "We voelen elkaar allemaal goed aan en de concurrentie houdt iedereen scherp om te blijven doorduwen. Dit is ook het werk van een goede staf."

Een idee dat wordt gedeeld door zijn kompaan Cyle Larin: "Soms sta ik diep, soms haak ik eens af zodat Saido diep kan gaan ... We hebben een goede ploeg en we hebben veel vertrouwen momenteel. We werken hard samen en hebben een goede coach."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties