Losada begint met veel vertrouwen aan zijn eerste klus als T1: "Of ik er klaar voor ben? Beter te vroeg dan te laat"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit het Kiel
| 1 reacties

Hernan Losada is klaar om zich te gooien naar het T1-schap bij Beerschot

Losada begint met veel vertrouwen aan zijn eerste klus als T1: "Of ik er klaar voor ben? Beter te vroeg dan te laat"

Kind aan huis. Zo kan je Hernan Losada wel noemen. Voor hij aan zijn vuurdoop begon kwam hij alle aanwezigen de hand schudden en verontschuldigde hij zich dat hij nog niet op alle felicitaties via WhatsApp kon antwoorden.

Is hij klaar voor de zware job van T1? "Of ik er klaar voor ben? Beter te vroeg dan te laat", was hij vastberaden. "Dit betekent heel veel voor me. Sinds de dag dat ik gestopt ben met voetballen ben ik mezelf aan het voorbereiden op dit moment. Ik combineerde mijn laatste drie jaar als speler met voetbalstudies, video-analyses en scouting. Het is mijn passie."

Ik ken de kern, ik weet dat er potentieel is.

De benoeming kwam onverwacht, maar daarom is hij niet minder voorbereid. "Ik heb de beloften altijd geleid alsof het een A-kern is. ‘Wat als ik morgen de kans krijg’, was steeds mijn achterliggende gedachte."

Hij is de uitdaging ook niet zomaar aangegaan. "Ik ken de kern, ik weet dat er potentieel is.  Ik heb een analyse met alle pro's en contra's gemaakt en die helde naar de positieve kant. Momenteel is er te weinig vertrouwen in de groep, maar de kwaliteit is zeker aanwezig. Ook de staf heeft ervaring en is kwalitatief. Anders was ik de uitdaging niet aangegaan", besloot Losada.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties