Moet deze man Manchester United uit het slop gaan halen? "Tuurlijk sta ik open voor een terugkeer"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 1 reacties

Edwin van der Sar wordt gelinkt aan een terugkeer naar Manchester United

Moet deze man Manchester United uit het slop gaan halen? "Tuurlijk sta ik open voor een terugkeer"
Foto: © photonews

Manchester United staat pas twaalfde in de Premier League. De absolute topclub van weleer is niet meer. Na het vertrek van Sir Alex Ferguson is Man U er niet meer in geslaagd een deftige prijs te pakken. In Engeland wordt gedacht aan de terugkeer van Edwin van der Sar.

Van der Sar verricht fantastisch werk bij Ajax, dat vorig seizoen nog in de halve finale van de Champions League stond. Een terugkeer naar United als bestuurder ziet hij wel zitten. Maar nog niet meteen.

“Naast mijn familie, mijn vrouw, mijn kinderen en alles, heb ik twee liefdes in mijn leven”, aldus Van der Sar bij Planet Futbol. “Dat is Ajax, die mij de kans hebben gegeven om mezelf te ontwikkelen, ze hebben mij gescout en ze gaven mij de kans om in de voetbalwereld te schitteren. En de laatste club uit mijn loopbaan: Manchester United. Daar heb ik ook veel aandacht en waardering ontvangen."

Natuurlijk sta ik open voor een terugkeer. Ik moet eerst nog een beetje meer leren bij Ajax, mezelf verder ontwikkelen en we zullen zien wat de toekomst brengt. Manchester United is een fantastische club, ze worden wereldwijd gevolgd. Iedereen wil voor ze spelen en in sommige gevallen ook voor ze werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties