Tijd voor zelfkritiek bij Lokeren: "Vijf matchen op rij ongeslagen en dat dit!?"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 19 reacties
Tijd voor zelfkritiek bij Lokeren: "Vijf matchen op rij ongeslagen en dat dit!?"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren was vrijdagavond een vogel voor de kat tegen Westerlo. De manschappen van Glen De Boeck werden met een 2-0 om de oren terug naar het Waasland gestuurd. Er kwam ook een einde aan de ongeslagen reeks van vijf matchen. Tijd voor zelfkritiek.

"We brengen nu al twee weken achter elkaar niks", was het harde verdict van Davino Verhulst bij Proximus Sports. "Iedereen van Westerlo genoot van enorm veel vrijheid. We kwamen met een uitstekende mentaliteit op het veld en dan zakten we na een paar minuten als een pudding in elkaar”, ging Verhulst verder.

Ander vaatje

"We beginnen hetzelfde aan de tweede helft, maar dan is er een gebrek aan kwaliteit om iets terug te doen. Ik weet niet wat er aan de hand is. Vijf matchen ongeslagen en dan dit! Van het kastje naar de muur", kon de doelman het maar moeilijk vatten.

Het voordeel aan 1B is natuurlijk dat er, hoe matig er de eerste veertien matchen ook gepresteerd werd, nog altijd een tweede periode is. “Dan zullen we vanaf 16 november toch uit een ander vaatje moeten tappen", besefte Verhulst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties