šŸŽ„ Turkse doelman breekt dubieus record voor snelste rode kaart

Hannes Van Gael

Een halve minuut, langer heeft Serkan Kırıntılı niet op het veld gestaan tijdens het treffen tussen Konyaspor en Malatyaspor. Een record voor snelste uitsluiting in de Turkse SĆ¼per Lig

Serkan Kırıntılı, de doelman van Konyaspor, heeft een record verbroken in de Turkse competitie waar hij niet echt trots op zal zijn. Na amper 14 seconden kreeg hij een rode kaart onder zijn neus geduwd nadat hij de bal met de handen pakte buiten zijn strafschopgebied.

De doelman was zich meteen bewust van zijn actie en was al van het veld aan het stappen nog voor hij zijn ware sanctie kende. Kırıntılı hypothekeerde zo de winstkansen van zijn team want drie minuten later stond het al 0-1 voor de bezoekers en het werd uiteindelijk nog 0-2.