Vercauteren lijkt veranderd: "Ik ben blij met hoe ik ontvangen werd door fans, maar die stress is er nog altijd hoor"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 0 reacties
Vercauteren lijkt veranderd: "Ik ben blij met hoe ik ontvangen werd door fans, maar die stress is er nog altijd hoor"
Foto: © photonews

Eupen away... Goed om het vertrouwen op te krikken en 9 op 9 te halen? Frank Vercauteren wil niet op de feiten vooruit lopen, want hij ziet een moeilijke wedstrijd in het verschiet voor Anderlecht.

Vercauteren onderschat Eupen niet. Er zit wel wat techniek en snelheid in dat elftal. Zijn jonge groep heeft ook nog problemen tijdens bepaalde momenten van de match. "Dat is wat ik nog wil toevoegen: dat ze controle houden tijdens de moeilijke momenten in de match. Dat ze die momenten herkennen en weten wat ze moeten doen", aldus een weer heel ontspannen Vercauteren.

Het is een groot verschil met zijn eerste passage bij Anderlecht. Toen kon hij stuurs en zelfs boos overkomen. "Of ik veranderd ben? Niet echt, ik speel nog altijd volgens dezelfde principes. Mijn persoonlijke mening is dat je niet verandert als trainer en als mens, maar wel evolueert."

"Ik ben minder impulsief en heb meer controle. Maar de stress is er nog hoor, al zien jullie dat niet. Ik heb die stress nodig, dat is ook eigen aan Anderlecht. Er moet hier druk zijn om te presteren. Je moet de beste willen zijn. En ja, ik ben hier heel positief ontvangen door fans en pers. Maar als ik straks twee keer verlies, zal ik wel weer een slechte trainer zijn", knipoogde hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties