Van der Bruggen put moed uit de nederlaag tegen RAFC, maar ... "De individuele klasse van Antwerp voorin maakte vandaag het verschil"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Antwerpen
| 1 reacties
Van der Bruggen put moed uit de nederlaag tegen RAFC, maar ... "De individuele klasse van Antwerp voorin maakte vandaag het verschil"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk speelde absoluut geen onaardige partij gespeeld tegen Antwerp. De eerste helft kwam het eigenlijk amper in de problemen, maar een domme strafschop vlak voor de pauze deed hen de das om.

"We hadden onze zaakjes op orde, zeker in de eerste helft. We brachten absoluut niet te weinig en ik had het gevoel dat er meer in zat. We kwamen vaak in hun grote rechthoek, maar de laatste pass of de afwerking liet dan weer te wensen over. En we hadden ook pech met de bal tegen de paal natuurlijk", baalde Hannes Van der Bruggen na de 3-1 nederlaag tegen Antwerp.

Klasse bij Antwerp

Het kantelpunt van de match was vrij duidelijk volgens de aanvoerder van Kortrijk. "Die penalty vlak voor de rust was zuur en die 2-0 viel te snel na de pauze. Extra zuur. In tien minuten verliezen we de match", ging hij verder.

"De grote individuele klasse bij hen in het offensieve compartiment, met Lamkel Zé en Mbokani. Dat maakte vandaag het verschil", gaf Van der Bruggen nog aan. "Al bij al kunnen we uit deze prestatie wel moed putten. Op naar de match tegen Eupen nu."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties