Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 0 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel!

Doel

Op speeldag 12 posteren we dit weekend Saussez van Union tussen de lijnen. Hij zorgde met een hele belangrijke redding dat de drie punten in Brussel bleven en dat Saint-Gilloise nog kans maakt om de eerste periode winnend af te sluiten. 

Verdediging

In de verdediging kiezen we voor een driemansdefensie, met een hoofdmoot voor Sporting Lokeren. Zowel op links als rechts zorgden De Jonghe en (vooral) een erg sterke Tirpan ervoor dat de Waaslanders regeerden. 

Kenneth Schuermans was dan weer - en al lang niet meer voor het eerst - de regulator achterin voor competitieleider OH Leuven.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we heel wat volk posteren. Sowah scoorde een belangrijke goal voor Leuven, Van Eenoo was de beste man aan de overkant tijdens de topper. Sanyang was het lichtpuntje voor Lommel, Stelvio Cruz was de man van de match voor Virton.

Aanval

Dé sleutelfiguur aan Den Dreef was Aguemon, met twee assists zorgde hij voor het verschil in de topper. hij krijgt voorin het gezelschap van een sterke Gérard en van Hajric, die na een moeilijke periode nog eens kon scoren voor Lokeren. 

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties