KBVB opent vacature voor Technisch Directeur

KBVB opent vacature voor Technisch Directeur
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De KBVB gaat op zoek naar een nieuwe technisch directeur. Chris Van Puyvelde was de laatste TD van de KBVB. Hij vertrok in 2018 naar China, waarna bondscoach Roberto Martinez zijn taken grotendeels overnam. Daar gaat nu verandering in komen.

Chris Van Puyvelde was gedurende drie jaar technisch directeur bij de Belgische voetbalbond. Na zijn vertrek naar China in 2018, waar hij voor de Chinese voetbalbond ging werken, werd hij niet onmiddellijk opgevolgd. Het was Roberto Martinez die de taken van de Technisch Directeur grotendeels overnam.

Vandaag opende de KBVB dan toch een vacature voor een nieuwe Technisch Directeur. Hij of zij -want het mag ook een vrouw zijn- is verantwoordelijk voor de langetermijnvisie van alle aspecten van het Belgische voetbal. Dit voor zowel mannen als vrouwen, van het hoogste tot het laagste niveau.

Enkele voorwaarden: de kandidaten moeten beschikken over een Pro License, ervaring hebben in een topsportinstituut in een high performance omgeving. Hij of zij moet een sterk managersprofiel en stevige technische achtergrond hebben. Het is dan weer geen must om een ex-coach te zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties