Reactie Yohan Boli treft al voor zevende maal raak en zag Mechelen ineens wegzakken: "Ik weet niet waarom"

Yohan Boli treft al voor zevende maal raak en zag Mechelen ineens wegzakken: "Ik weet niet waarom"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yohan Boli heeft eens te meer getoond dat hij wel een spits is die een verdediging aan de waggel kan houden. In de eerste zeventig minuten konden de Mechelaars hem nog wel in bedwang houden, maar nadien oefende de Franse Ivoriaan wel een impact uit op het resultaat.

Sint-Truiden kon met een knappe overwinning huiswaarts keren, al betekent dat niet dat alles van een leien dakje verliep. "Het was niet de gemakkelijkste match. Hun doelpunt deed ons pijn. We moesten veel verdedigen. Ons eerste doelpunt brengt ons terug in de match. Als je het hier dan kan afmaken, is dat mooi, ook voor onze supporters."

Het was Boli die met een rake kopbal STVV langszij bracht. "Het is mijn zevende doelpunt van het seizoen. Daar ben ik persoonlijk wel blij mee." Ook voor hem was het verrassend dat Mechelen zijn niveau in het slot niet kon aanhouden. "Zij trokken op een bepaald moment achteruit. Ik weet niet waarom, maar het waren ook wij die heel heel beheerst zijn gebleven."

Boli had zelfs nog meer kunnen scoren, maar liet zich daardoor niet uit zijn lood slaan. "Ik had voor de 1-1 al een mooie kans. Die had ik eigenlijk al moeten afwerken. We zijn blijven voetballen en konden dan toch nog tweemaal scoren. Het is goed uitgedraaid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties