Youtuber voorspelt nog drie gouden ballen voor Messi, vijf voor Mbappé... en eentje voor een speler uit de Jupiler Pro League

Redactie
| 0 reacties
Youtuber voorspelt nog drie gouden ballen voor Messi, vijf voor Mbappé... en eentje voor een speler uit de Jupiler Pro League
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoewel de scouting van Football Manager toch nog op een ander niveau staat, worden ook de stats op FIFA steeds realistischer. Een Youtuber simuleerde nu vijftien seizoenen om te zien wie er jaar na jaar met de Gouden Bal aan de haal gaat.

Als het projectje van TheMasterBucks ooit uit komt, is dat heel slecht nieuws voor jongens als Kevin De Bruyne, Eden Hazard en Neymar: zij zouden namelijk nooit de Gouden Bal winnen.

Voor Lionel Messi heeft hij beter nieuws: hij zou er nog drie winnen, Kylian Mbappé in de loop van zijn carrière vijf.

Maar het meest opvallende is toch de winnaar van 2030. Dat jaar zou de felbegeerde prijs namelijk naar Jonathan David van AA Gent gaan. Al zou hij binnen elf jaar wel voor Liverpool spelen.

Het blijft uiteraard maar een simulatie van een virtueel spel. Maar het zegt wel veel over de inschatting van Electronic Arts over het potentieel van de Canadees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties