Spelers KV Oostende spreken over coach en supporters na dramatische reeks

Spelers KV Oostende spreken over coach en supporters na dramatische reeks
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

0 op 15, 2 op 27. De dramatische cijfers staan er. De extrasportieve problemen zijn ook gekend. Wat nu met KV Oostende? Er zijn nog enkele zekerheden.

"Na zo'n reeks staat iedereen onder druk", beseft Wout Faes. "Maar we staan nog allemaal achter de trainer, het had de voorbije weken ook gewoon anders kunnen lopen - het zit ons ook niet echt mee en iedereen loopt op de tippen van zijn tenen."

"Wij moeten het sportief doen en zo snel mogelijk eens een overwinning pakken. Het financiële? Daar zijn we niet echt mee bezig." Een gevoel waarmee Faes ook de eerdere woorden van Capon bevestigt. Die had na de nederlaag in en tegen Zulte Waregem al aangegeven dat er sportief werk genoeg was.

Fans

De match tegen Moeskroen zou sowieso wel eens heel erg belangrijk kunnen zijn: "We willen daar punten pakken, want we willen niet met een extra slecht gevoel de interlandbreak intrekken", aldus nog Faes in duidelijke bewoordingen.

De fans gaan voor en tijdens de wedstrijd hun spelers alvast ondersteunen én ook de clubkas spijzen door massaal pintjes te drinken: "We moeten hen danken voor de steun. Ze zijn er voor ons thuis, ze waren er voor ons op training en ze kwamen zelfs tot in Sint-Truiden. We hebben hen nodig", besloot William Dutoit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties