Deschacht: "Hij heeft alles en is bijna te goed om nu voor Anderlecht te spelen"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties

Olivier Deschacht is vol lof over Nacer Chadli

Deschacht: "Hij heeft alles en is bijna te goed om nu voor Anderlecht te spelen"
Foto: © photonews

Morgenavond speelt Anderlecht een enorm belangrijke wedstrijd op het veld van Zulte Waregem. Essevee staat momenteel vijfde met vijf punten meer dan paars-wit.

Als Anderlecht wint aan de Gaverbeek, sluit het de heenronde wellicht af op een zucht van play-off 1. Als het morgenavond verliest, zit het met een serieus probleem.

Met Olivier Deschacht speelt er tegenwoordig een clubicoon van paars-wit voor Zulte Waregem. Sport/voetbalmagazine vroeg hem welke speler uit de huidige Anderlechtkern een basisplek zou hebben gehad bij het beste Anderlecht waarin hij ooit speelde.

Vincent Kompany, natuurlijk. Maar die was vroeger al mijn ploegmaat. Maar verder zie ik enkel Nacer Chadli. Dat is een klassespeler. Techniek, snelheid, kracht. Hij heeft alles. Hij is bijna te goed om nu voor Anderlecht te spelen. Het verbaast me dat hij het in het buitenland zo moeilijk had.”

“Maar voor de rest? Sorry, ik zie niemand. Dat is geen kritiek, gewoon een vaststelling. Yari Verschaeren en Alexis Saelemaekers hebben wel talent, maar zullen nog héél hard moeten werken om het niveau te halen van de middenvelders met wie ik bij Anderlecht gespeeld heb.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties