Reactie Siebe Blondelle denk al aan Standard : "Slechte herinneringen overgehouden aan heenwedstrijd"

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti vanuit Charleroi
| 0 reacties
Siebe Blondelle denk al aan Standard : "Slechte herinneringen overgehouden aan heenwedstrijd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond kwam er een einde aan de reeks uitzeges van Eupen. Na drie uitoverwinningen op rij riep Charleroi de Panda's tot de orde. Het werd 1-0 voor Charleroi, na een doelpunt van Kaveh Rezaei.

Niets dan teleurgestelde gezichten bij Eupen na afloop van de wedstrijd tegen Charleroi. De Panda's verdienden een gelijkspel, maar kregen het niet. "Dit is een hard verdict voor ons. We verdienen echt meer dan een nederlaag vandaag. Maar het moet gezegd worden: wat een doelpunt van Rezaei. Het was duidelijk dat wie eerst scoorde ging winnnen", analyseert Eupen-aanvoerder Siebe Blondelle de wedstrijd.

Zo komt er een einde aan de mooie uitreeks van Eupen. "Een punt zou mooi meegenomen zijn. Het is jammer... maar het is nu zo. We moeten ons nu voorbereiden op de wedstrijd tegen Standard, dat in een goede vorm verkeert. We hebben slechte herinneringen overgehouden aan de heenmatch op Sclessin (3-0), maar we we zijn als ploeg intussen gegroeid en we hebben vertrouwen gewonnen. Zeker thuis moeten we iets meer kunnen. Na Genk willen we tegen Standard onze tweede thuiszege van het seizoen boeken", besluit Blondelle strijdvaardig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties