Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 5 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel!

Doel

Op speeldag 14 posteren we dit weekend Henkinet van OH Leuven tussen de palen. Hij hield de nul in Virton en dat was mede voldoende om de eerste periode te pakken. Ook Saussez, Van Langendonck en Moris keepten goed, maar de waarde van Heninket was enorm.

Verdediging

In de verdediging kiezen we voor een viermansdefensie, waarbij we voor de tweede week op rij kiezen voor Holzhauser - die het echt wel goed doet op die plaats voor Beerschot.

Verder krijgen ook Prempeh van Virton, Voet (goed voor een assist en veel goede passes onder toeziend oog van vriendin Derwael) van Roeselare en Neven van Lommel een plekje in het team van de week.

Middenveld

Op het middenveld net als vorige week Teuma, deze keer geflankeerd door scorende centrale middenvelders: Brebels maakte een belangrijk doelpunt voor Lommel, Van Eenoo deed hetzelfde voor Westerlo.

Aanval

Sanyang zorgde opnieuw voor heel wat dreiging bij Lommel, terwijl Henry hét doelpunt maakte voor OH Leuven en Saviour met een doelpunt én assist in zijn invalbeurt opnieuw heel belangrijk was voor Roeselare.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties