Gomez wordt door Engelse fans uitgefloten na relletje met Sterling en krijgt hulp van ... Sterling
Florent Malice
Florent Malice
| 0 reacties

Joe Gomez wordt uitgefloten door eigen fans, Raheem Sterling verdedigt hem

Gomez wordt door Engelse fans uitgefloten na relletje met Sterling en krijgt hulp van ... Sterling
Foto: © photonews

Raheem Sterling zette bij de Engelse nationale ploeg een relletje in ging met Joe Gomez. De winger van Manchester City werd aan de kant gelaten voor het duel tegen Montenegro en Gomez werd door de Engelse fans uitgefloten.

De spanningen in de titelstrijd tussen Liverpool en Manchester City zijn overgewaaid naar de Engelse nationale ploeg. Dat leidde tot een incident tussen Joe Gomez en Raheem Sterling. Die laatste moest dat bekopen met een match schorsing.

Het Engelse publiek was daar niet tevreden mee en ze trakteerden Gomez op fluitconcerten tijdens de interland tegen Montenegro. Nooit leuk natuurlijk om uitgefloten te worden door je eigen aanhang, dus besloot Sterling om zelf de gemoederen te bedaren. 

"Ik wou alles achter mij laten, maar nu voel ik me gedwongen om er toch op terug te komen. Mijn ploegmaat werd door mijn fout uitgefloten en dat is niet fijn. Hij heeft uiteindelijk niets verkeerd gedaan. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden en ik heb de gevolgen aanvaard", reageerde Sterling op Twitter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties