Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 0 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Ook dit seizoen gaan we zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel! En dus ook in de tweede periode!

Doel

Op speeldag 1 van de tweede periode Tomas Svedkauskas. Hij hield de nul voor Lommel op bezoek bij Sporting Lokeren en dat was voldoende voor de overwinning voor de Limburgers, die zo een goede zaak doen onderin in het klassement.

Verdediging

In de verdediging kiezen we voor een vijfmansdefensie, waarbij we toch vooral de defensie van Beerschot in de bloemetjes willen zetten. Seigers was een hoofdrolspeler, ook Prychynenko en Bourdin speelden een goede wedstrijd.

Bij Westerlo ging Dewaele zoals steeds zijn flank af en dat leverde heel wat gevaar op in Roeselare, terwijl Neven samen met zijn doelman voor een driepunter zorgde in Lokeren. Vanbelle was gevaarlijk op links namens Roeselare.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we niet naast Holzhauser, die voor het verschil zorgde namens Beerschot met een goal en een assist. Waar op het veld hij ook wordt gezet, hij is belangrijk op dit moment voor De Mannekes. Casper Nielsen won de oorlog op het middenveld voor Union, terwijl Maes, Dom, Brüls en anderen er net naast grijpen.

Aanval

In de aanval was Abrahams dé man van Westerlo, met een doelpunt en nog een extra afgedwongen owngoal van Roeselare. Ook Vetokele was niet van de bal te zetten, terwijl ook Vancamp wist te scoren in Leuven. 

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties