Dolgelukkige Zinho Gano redt puntje voor Antwerp en spreekt over de moeilijke afgelopen maanden

Dolgelukkige Zinho Gano redt puntje voor Antwerp en spreekt over de moeilijke afgelopen maanden
Foto: © photonews

In minuut 87 mocht Zinho Gano invallen voor Alexis De Sart. De boodschap was duidelijk, in minuut 94 bedankte hij voor de invalbeurt met een (onverhoopte) 1-1. En dus glunderde de aanvaller als nooit tevoren.

"We wilden onze reuzen brengen om zo toch nog iets uit de brand te slepen", aldus coach Laszlo Bölöni over de wissel van De Sart voor Gano. "We pakken zo uiteindelijk toch nog een puntje, ook omdat we er de hele match zijn blijven voor strijden."

"In sommige wedstrijden liep het in het slot fout, bijvoorbeeld tegen Genk. Nu zit het ons eens mee, zo komt er een balans in uiteindelijk", aldus nog de oefenmeester van Antwerp. Zinho Gano was dan weer een erg gelukkig man: "De coach had me gevraagd om samen met Mbokani oorlog te maken voorin en een bal proberen binnen te koppen of tikken. Fantastisch dat het dan lukt in minuut 94."

Heb al veel meegemaakt in het voetbal

"Het was lang geleden dat ik nog eens scoorde, dat het een punt oplevert is heel leuk meegenomen", ging hij verder. "Het doet enorm veel deugd nog eens te kunnen scoren en van belang te kunnen zijn voor het team, want het zijn inderdaad geen gemakkelijke maanden geweest."

Maar de spits blijft professioneel: "Dat moet ook. Mbokani is heel goed bezig dit seizoen, dan weet je dat het moeilijk wordt om speelminuten te maken. Ik kan enkel alles geven op training en de coach laten zien dat ik er klaar voor ben als hij me nodig heeft. Ik heb al veel meegemaakt, dus ik kan hier ook wel mee om."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties