Het maximum is weg in de Ghelamco, David baalt als een stekker na laat misverstand: "Dit doet echt pijn"

Clint Vens en Redactie vanuit Gent
| 31 reacties
Het maximum is weg in de Ghelamco, David baalt als een stekker na laat misverstand: "Dit doet echt pijn"
Foto: © photonews

AA Gent leek tot de 93ste minuut op weg naar een 24 op 24. Tot een pijnlijk misverstand tussen Plastun en Kaminski een minuut later Antwerp alsnog een punt opleverde. Weg maximum en weg sfeer: de Ghelamco Arena was met verstomming geslagen.

Doelman Thomas Kaminski was té ontgoocheld om te reageren tegenover de pers in de catacomben van de Ghelamco Arena, maar hij was niet de enige die baalde als een stekker. "Dit is gewoon heel zuur", klonk het bij Vadis Odjidja. "Zolang het 1-0 is, weet je dat het kan gebeuren en we waren er op beducht, maar in minuut 94 lukt het hen dan toch ... We verdienden de zege nochtans."

Ook Jonathan David moest zijn ontgoocheling verbijten na de wedstrijd: "Dit is zeer teleurstellend, We kunnen de bal niet houden en bij de laatste uittrap valt er nog een doelpunt. Dit doet echt pijn. We wisten dat als het 1-0 zou blijven, dat ze dan lange ballen zouden hanteren omdat ze fysiek sterke spelers hebben, maar we speelden goeie match en het is jammer dat we in het de laatste seconden weggeven."

Kanon niet op scherp

De prestatie van Gent mocht inderdaad zeker gezien worden, alleen beloonden ze zichzelf karig: "Na de laatste match wisten we dat we beter moesten doen. We speelden vandaag thuis en met onze supporters achter ons gingen we naar voren en wilden we scoren. We misten alleen dat tweede doelpuntje vandaag."

Zelf had hij ook enkele mogelijkheden om de match in een definitieve plooi te leggen: "Het waren geen makkelijke kansen voor mij, maar ik vond dat ze tenminste op target moesten zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties