Trainers tevreden met een puntje, maar spelers uit beide kampen zitten met dubbel gevoel na gelijkspel
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit de Freethiel
| 4 reacties

Stef Peeters en Din Sula zitten met een dubbel gevoel na het gelijkspel tussen Waasland-Beveren en Cercle Brugge

Trainers tevreden met een puntje, maar spelers uit beide kampen zitten met dubbel gevoel na gelijkspel

Door het gelijkspel tussen Waasland-Beveren en Cercle Brugge blijft de degradatiestrijd razend spannend. Hoewel beide trainers zich konden vinden in een gelijkspel, heerste de teleurstelling bij de spelers.

Bernd Storck en Arnauld Mercier waren het na de match met elkaar eens: de puntendeling was een logische weergave van de partij (dat leest u hier). Vanaf de zijlijn en uit de tribune zag dat gelijkspel er inderdaad logisch uit, maar bij de veldspelers heerste er na het laatste fluitsignaal een ander gevoel.

Eerste punt op verplaatsing

"Ik heb er een dubbel gevoel bij, maar het slechte gevoel overheerst", reageerde doelpuntenmaker Din Sula toch ietwat teleurgesteld. "We openden de score en hadden de match in handen, maar in de tweede helft gaven we het weg. We kruipen misschien iets te snel terug na die 1-0 in plaats van voor die tweede goal te gaan."

"Bij ons heerst er toch het gevoel dat er meer in zat, maar dat komt misschien omdat we in de tweede helft baas waren. Zij waren het eerste halfuur beter, wij heel de tweede helft", liet Stef Peeters optekenen. Ook hij zat met een dubbel gevoel. "Maar dit kan een belangrijk punt voor ons zijn. De nul is nu van de tabellen op verplaatsing en dat moet vertrouwen geven voor de match van volgende week in Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties