Coach en spelers Antwerp eerlijk in de reactie: "Dag en nacht verschil met donderdag" en "Gent verdiende overwinning"

Coach en spelers Antwerp eerlijk in de reactie: "Dag en nacht verschil met donderdag" en "Gent verdiende overwinning"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp wist op bezoek bij KAA Gent nog een puntje te pakken door te scoren in minuut 94. Diverse spelers en coach Bölöni waren achteraf niet te beroerd om toe te geven dat ze daarmee eigenlijk goed wegkwamen.

"Ons evenwicht en onze discipline was er niet zoals die er donderdag was tegen Gent, zeker niet in de eerste helft. Er liep van alles mis op het middenveld, dat was niet goed. David had de 2-0 kunnen maken en dan is de match misschien over", besefte Bölöni.

"We hebben geluk gehad deze keer. Het is zeer jammer voor Gent dat ze op zo'n manier nog punten verliezen, maar we weten uit ondervinding hoe dat voelt - we hebben het dit seizoen ook al een paar keer meegemaakt."

Waren eigenlijk ondermaats

Ook Ritchie De Laet was eerlijk in zijn reactie: "Ik denk dat we heel blij mogen zijn met een puntendeling. Het was dag en nacht verschil met donderdag, Gent verdiende gewoon de wedstrijd te winnen. Maar we moeten wel zeggen dat we zijn blijven knokken en zo nog dat puntje zelf uit de brand slepen."

"In de eerste helft zijn we overlopen en hadden we ook nooit de tweede bal. In de tweede helft hebben we dat wel beter aangepakt, maar we waren eigenlijk ondermaats - hoe sterk we donderdag ook waren, zo weinig was het nu."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties