Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 4 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Ook dit seizoen gaan we zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel! En dus ook in de tweede periode!

Doel

Op speeldag 2 van de tweede periode kozen we in doel voor Koen Van Langendonck. Hij pakte alles wat houdbaar was en stopte onder meer pogingen van Sowah en Henry.

Verdediging

In de verdediging kiezen we voor een viermansdefensie, waarbij we toch vooral de defensie van Beerschot in de bloemetjes willen zetten. Seigers was een hoofdrolspeler, ook Bourdin speelde opnieuw een goede wedstrijd én scoorde.

Bij OH Leuven kunnen we stilaan elke week Schuermans tussen de lijnen zetten, terwijl Diaby als gelegenheidsverdediger bij Lokeren ook zijn 

Middenveld

Op het middenveld kunnen we opnieuw niet naast Holzhauser, die voor het verschil zorgde namens Beerschot. Waar op het veld hij ook wordt gezet, hij is belangrijk op dit moment voor De Mannekes. Ook Mercier (1 doelpunt voor OH Leuven), Sowah (1 assist), Beridze en Stelvio Cruz krijgen een plekje op ons veldje.

Aanval

Diep in de punt kiezen we - ook zoals wel vaker - voor Thomas Henry. Hij scoorde dan wel niet met dank aan een sterke Van Langendonck, maar woog wel enorm op de verdediging van Westerlo.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties