Driemaal goed nieuws voor Vercauteren: Kompany en twee andere sterkhouders hervatten de groepstraining

Hannes Van Gael Johan Walckiers
Hannes Van Gael en Johan Walckiers
| 16 reacties
Driemaal goed nieuws voor Vercauteren: Kompany en twee andere sterkhouders hervatten de groepstraining
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Heuglijk nieuws vanuit de ziekenboeg van Anderlecht. Maar liefst drie sterkhouders hebben woensdag de groepstraining hervat.

Franky Vercauteren zag dinsdag drie 'nieuwe' gezichten op training: Vincent Kompany, Adrien Trebel en Philippe Sandler. Het trio werd geplaagd door blessures maar kon pijnvrij met de groep meetrainen.

Vincent Kompany speelde nog maar vijf competitiematchen dit jaar. Hij viel uit tijdens de topper tegen Genk en tijdens zijn rentree in de beker tegen Beerschot liep hij een nieuwe hamstringblessure op. Gezien zijn blessureverleden is men bij Anderlecht uiterst voorzichtig met Kompany. De wedstrijd tegen KV Oostende aanstaande zondag komt dus misschien nog te vroeg.

Ook met Sandler en Trebel wil de medische staf voorzichtig omspringen. Trebel werd als overbodig beschouwd maar toen de nood hoog was werd hij toch opgepikt. Onder Vercauteren leek hij zijn basisplek opnieuw vast te hebben, maar zijn knie begon hem parten te spelen en hij moest onder het mes.

Op de terugkeer van Sandler kon Anderlecht door zijn knieproblemen moeilijk een termijn plakken. Ondertussen is hij sinds begin oktober uit roulatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties