Mogelijk al oplossing voor één speler van Anderlecht deze winter: vier Belgische ploegen tonen interesse

Mogelijk al oplossing voor één speler van Anderlecht deze winter: vier Belgische ploegen tonen interesse
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is een oplossing in de maak voor één van de doelmannen van Anderlecht. Davy Roef komt niet meer aan spelen toe bij paars-wit en zijn contract loopt eind dit seizoen af. Tijdens de winter gaat hij waarschijnlijk wel naar een andere Belgische ploeg verkassen.

Sinds de komst van Hendrik Van Crombrugge is Roef veroordeeld tot derde doelman, nadat Thomas Didillon tot inzicht was gekomen en weer op de bank wou zitten. Roef heeft dit seizoen nog geen minuut gespeeld, wat toch pijnlijk is voor een doelman die de laatste seizoenen titularis was bij Waasland-Beveren.

De zaakwaarnemer van Roef zoekt nu een oplossing voor in de winter en die zal er waarschijnlijk wel komen, want er is vrij veel interesse voor de 25-jarige goalie. Drie Belgische clubs hebben hun interesse al laten blijken, waaronder een ploeg uit de top zes. 

Ook KV Oostende, waar William Dutoit geen concurrentie heeft, zou belangstelling hebben. Mogelijk gaat het om een huur van zes maanden, want niemand gaat nu een transferbedrag op tafel leggen voor een speler die komende zomer transfervrij is. 

Roef mag omdat hij in zijn laatste contractjaar zit ook vrij onderhandelen tijdens de wintermercato, dat is reglementair zo bepaald. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties