Dorian Dessoleil heeft ook ambities in de beker: "We moeten proberen geschiedenis te schrijven voor de club"

Nils Wens
| 1 reacties
Dorian Dessoleil heeft ook ambities in de beker: "We moeten proberen geschiedenis te schrijven voor de club"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze zaterdagavond nam Charleroi de maat van Waasland-Beveren (2-0). Door deze overwinning haalden de Zebra's 12 op 12. Dorian Dessoleil kijkt al vooruit naar de komende wedstrijden en de beker van België.

Charleroi had geen moeite om zaterdagavond te winnen van Waasland-Beveren. "We bleven solide en wisten het compacte blok van onze tegenstander te omzeilen," zei Dorian Dessoleil. "Veel bezetenheid en veel kansen om met 2-0 te leiden in de pauze. Dan lieten we de bal aan Waasland-Beveren in de tweede helft, wetende dat we zeer goed in de tegenaanval zijn," verklaarde de verdediger.

De Carolos zijn momenteel aan een zeer goede reeks bezig met vier overwinningen op rij en 19 op 21: "Iedereen vecht voor elkaar. We moeten de vaart erin houden en ons niet laten meeslepen. We moeten iedereen bij de zaak houden en niet overmoedig zijn. We moeten gemotiveerd blijven voor de volgende wedstrijden", legde Dessoleil uit.

Charleroi speelt woensdag zijn volgende wedstrijd tegen AA Gent in de Beker van België. Een wedstrijd die de fans willen winnen. "De club wil deze trofee al een paar jaar winnen. Maar we zullen ons spel moeten spelen zoals de andere matchen en zonder al te veel druk. We moeten onze tegenstander bij de keel grijpen en de volle steun hebben van ons publiek," concludeerde Dorian Dessoleil.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties