Interview Van Anderlecht naar de ... Europa League: "Zie het niet als een revanche" en "Beerschot was ook optie, maar ..."
Florent Malice
Florent Malice
| 4 reacties

Kobe Cools van Anderlecht naar de ... Europa League: "Zie het niet als een revanche" en "Beerschot was ook optie, maar ..."

Van Anderlecht naar de ... Europa League: "Zie het niet als een revanche" en "Beerschot was ook optie, maar ..."
Foto: © photonews

Kobe Cools trok afgelopen zomer van RSC Anderlecht naar F91 Dudelange. Daar speelde hij ondertussen al wedstrijden in de Europa League.

"Dudelange is een grote ploeg in Luxemburg, die altijd meespeelt bovenaan. Er waren andere opties, zoals Beerschot in 1B. Maar toen ze spraken over Europees voetbal heb ik snel beslist", aldus Kobe Cools tegenover onze redactie. 

"Of ik dit zie als een revanche op Anderlecht? Neen, zo zie ik het niet. Ik ben niet iemand die steeds op zoek is naar revanche."

"Ik wil vooral veel bijleren. Dat doe ik hier elke week en dat ik al mocht starten in de Europa League doet enorm veel deugd. Ik heb al veel ervaring opgedaan en voel me ook zekerder van mezelf."

"Op mijn leeftijd heeft iedereen ambitie, zelfs als je bij Anderlecht speelt droom je ervan om hoger te raken. Ik ben nog jong en ik kan me nog verbeteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties