Napoli zat rond de tafel met huurling van Club Brugge: "Deal zo goed als rond"
Nils Wens
| 9 reacties

Sofyan Amrabat is op weg naar Napoli

Napoli zat rond de tafel met huurling van Club Brugge: "Deal zo goed als rond"

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu zou het ook bijna officieel zijn. De kans is groot dat Sofyan Amrabat volgend seizoen voor Napoli zal spelen. De Italiaanse topclub heeft zo'n 15 miljoen euro over voor de middenvelder, maar Club Brugge zal maar drie miljoen euro krijgen.

Amrabat is aan sterk seizoen bezig bij Hellas Verona en het is de andere clubs in Italië en Europa niet ontgaan. Zo zouden West Ham en Tottenham al interesse getoond hebben in de centrale middenvelder. Toch zou Amrabat naar Napoli trekken.

Ze zaten al rond de tafel met de entourage van Amrabat en de Italiaanse topclub zou zo'n 15 miljoen euro over hebben voor de speler. Hij wordt nu door Club Brugge uitgeleend aan Hellas Verona, maar er staat een afkoopclausule in het contract van drie miljoen euro. Hellas Verona kan hem dus aankopen voor drie miljoen euro en dan verkopen voor vijftien miljoen euro aan Napoli.

Statistieken

Bij Club Brugge wilde het niet echt lukken voor Amrabat. Hij speelde wel 30 wedstrijden mee, maar hij kon daarin maar één keer scoren en hij kon nooit echt een sterke indruk maken. Bij Hellas Verona is hij al een heel seizoen één van de sterkhouders. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties