Van veertien matchen zonder clean sheet naar drie op een rij: "En als we zo blijven spelen zullen er nog volgen"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit het Bosuilstadion
| 0 reacties

Antwerp-doelman Sinan Bolat ging van veertien competitiematchen zonder clean sheet naar drie op een rij

Van veertien matchen zonder clean sheet naar drie op een rij: "En als we zo blijven spelen zullen er nog volgen"

Het werd zaterdag een rustige avond voor Sinan Bolat. Antwerp won met 1-0 van Eupen en de Turkse doelman werd geen enkele keer aan het werk gezet.

“Ik heb altijd al gezegd dat ik van die nul clean sheets verlost moest geraken. Nu heb ik er plots drie achter elkaar. Erg mooi”, glunderde Sinan Bolat zaterdagavond. Antwerp pakte de volle buit tegen Eupen in wat geen aantrekkelijke match was voor de neutrale kijker. Die matchen moet je ook winnen als je de top ambieert.

Collectieve prestatie

Na veertien competitiematchen met telkens minstens een tegengoal hield Bolat zijn netten schoon tegen Mechelen, Waasland-Beveren en Eupen. “Misschien heb ik wat meer geluk nu”, vroeg hij zich af. Tegen Waasland-Beveren en Eupen werd hij ook niet aan het werk gezet.

“Daarvoor waren er ook matchen waar ik niets te doen had en ik me plots moest omdraaien na een afgeweken bal of een schot in de kruising. Iedereen doet nu zijn aanvallende en verdedigende taken en dat loont”, verwees hij nog naar de collectieve prestatie. Als we zo geconcentreerd en georganiseerd blijven spelen zullen er nog clean sheets volgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties