Manchester City heeft weinig overschot tegen Everton, West Ham doet gouden zaak in degradatiestrijd én Noble zet unieke reeks verder

Simon Wauters

Manchester City heeft woensdagavond met 2-1 gewonnen van Everton. Gabriel Jesus scoorde de doelpunten voor de thuisploeg, Richarlison maakte twintig minuten voor tijd de aansluitingstreffer.

City komt zo opnieuw op één punt van Leicester, maar de achterstand op Liverpool bedraagt nog steeds elf punten met twee wedstrijden meer gespeeld.

West Ham won dan weer met 4-0 van Bournemouth. Het wipt zo over The Cherries naar plek zeventien. Mark Noble scoorde twee keer en heeft zo een opvallend record beet.

Nummer laatst Norwich leek ook op weg naar een gouden driepunter. Tegen Crystal Palace stond het vanaf minuut vier op voorsprong, maar een late tegentreffer van Connor Wickham zorgden voor een puntendeling.