"Samen geschiedenis geschreven": Dieumerci Ndongala zegt Racing Genk vaarwel

Pierre Ghislain
Pierre Ghislain
| 0 reacties
"Samen geschiedenis geschreven": Dieumerci Ndongala zegt Racing Genk vaarwel
Foto: © photonews

Dieumerci Ndongala trekt de deur bij Racing Genk toe en verkast naar Turkije. Ondanks de moeilijke laatste maanden die hij gekend heeft, overheersen de positieve herinneringen aan zijn Limburgs avontuur.

Vorig seizoen maakte hij nog deel uit van de kampioenenploeg van Philippe Clement. Dit seizoen liep het veel minder vlot voor Ndongala en in december werd hij zelfs uit de kern geweerd. Op Instagram bevestigt Ndongala zijn vertrek en neemt hij afstand van het Genkse publiek.

"We hebben samen geschiedenis geschreven"

"Ik ben fier dat ik het shirt van Genk mocht dragen (...). We hebben samen geschiedenis geschreven en die laatste maand weegt niet op tegen al de liefde die ik voelde van de fans, ploeggenoten, staf", vertelt Ndongala.

De transfer van de ex-speler van Standard en Charleroi naar het Turkse Kasimpasa (14e plaats) zou weldra rond moeten geraken. Volgens Turkse media zou de Turkse club 1.5 miljoen euro betalen voor Ndongala. Dat is meer dan Genk indertijd betaalde om Ndongala weg te halen bij Standard (1.35 miljoen euro).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties