Met Reinier Jesus opnieuw een Braziliaans wonderkind naar Real Madrid: een overzicht
Nils Wens
| 1 reacties

Real Madrid heeft met Reinier Jesus opnieuw een Braziliaan binnen kunnen halen

Met Reinier Jesus opnieuw een Braziliaans wonderkind naar Real Madrid: een overzicht
Foto: © photonews

Real Madrid en Brazilianen: het is een geslaagd huwelijk. In het verleden speelden sterren als Ronaldo en Roberto Carlos al bij de Madrilenen, maar de voorbije jaren zijn ze erin geslaagd om enkele jonge sterren weg te plukken uit de Braziliaanse competitie: een overzicht.

Vinicius Junior

In de zomer van 2018 kwam Vinicius Junior aan bij de Spaanse topclub. Hij speelde al 49 wedstrijden en hij scoorde 5 keer. Hij gaf ook al 13 assists. Hij kreeg wel te maken met een zware blessure, maar vorig jaar toen het minder ging was hij wel één van de lichtpunten bij Los Blancos. 

Rodrygo

De 19-jarige Rodrygo kwam voorbije zomer aan. Ook hij kwam, net zoals Vinicius, uit de Braziliaanse competitie. Hij krijgt nog niet zo veel speeltijd, maar als hij erop staat, maakt hij wel het verschil met zijn knappe bewegingen. Hij scoorde al 7 keer in 18 wedstrijden. 

Reinier Jesus

Met Reinier Jesus hebben ze nu dus opnieuw een jonge Braziliaan weggeplukt uit zijn thuisland. Hij speelde bij Flamengo, maar de Madrilenen zouden 36 miljoen euro neertellen voor de aanvallende middenvelder. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties