'Arsenal wil gaan shoppen bij Manchester United'

Redactie
'Arsenal wil gaan shoppen bij Manchester United'
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/08 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Donk - Griezmann - Marin - Hagi - Stengs - Lingard - Kurzawa - Baldewijns

'Arsenal wil gaan shoppen bij Manchester United'

Arsenal zou azen op Jesse Lingard. Dat staat alvast te lezen in de Engelse pers op zondag. Lingard is een van de sterkhouders van Manchester United dit seizoen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 05/04

'Ex-Standardspeler Razvan Marin zet nieuwe stap richting Club Brugge'

Komt Razvan Marin binnenkort opnieuw voetballen in de Belgische competitie? Het zou zomaar kunnen. (Lees meer)


Donk terug naar Club Brugge?

Een terugkeer van Ryan Donk naar Jan Breydel? Niks van aan blijkt in Turkije, want de middenvelder zou graag blijven bij Galatasaray.


Barcelona aast op spelers Eredivisie

Barcelona zou volgens de Nederlandse media opnieuw willen komen shoppen in de Eredivisie. Onder meer Stengs, Boadu en Malen staan op het verlanglijstje.


OFFICIEEL: Vrouwen Westerlo halen speelster op bij OH Leuven

Ook in het vrouwenvoetbal worden wel degelijk de nodige transfers gedaan. Bij OH Leuven zien ze opnieuw een ervaren speelster vertrekken, naar Westerlo deze keer. (Lees meer)


Miljoenendeal op komst bij KRC Genk: 'Italianen willen tien miljoen neertellen'
Foto: © photonews

Miljoenendeal op komst bij KRC Genk: 'Italianen willen tien miljoen neertellen'

KRC Genk haalde de voorbije jaren al heel wat geld binnen met diverse transfers, maar ook deze zomer lijkt het opnieuw raak te zullen zijn. (Lees meer)


Barcelona wil nog meer shoppen bij PSG

Barcelona zou wel iets zien in Layvin Kurzawa van PSG. Dat schrijft alvast El Mundo Deportivo. De Catalanen willen graag ook Neymar opnieuw naar Catalonië lokken. 


Griezmann maakt zijn wensen duidelijk

Antoine Griezmann zou graag bij Barcelona blijven. In een videoboodschap heeft hij laten verstaan in Catalonië gelukkig te zijn.


Barcelona raakt Coutinho niet kwijt

Barcelona zou van de peperdure Coutinho afwillen, maar volgens de Spaanse pers wil niemand hem uit zijn lijden komen verlossen tot op heden. Transfernieuws en Transfergeruchten 04/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 06/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties